Решението каква точно бебешка количка да вземете, е едно от най-трудните решения, които най-вероятно ще вземете, когато става дума за новите покупки за бебенцето Ви .

Независимо дали ще се разхождате из блока или ще си събирате багажа за следващата семейна ваканция, вашата бебешка количка ще бъде едно от най-често използваните неща.

Но може да е трудно да се предвиди какъв тип количка може да ви е необходима и какви характеристики са важни спрямо това, което можете да пропуснете, и поразително, когато обмислите всички налични различни видове колички.

Прекарвайки доста време при консултацията на хора за бебешки колички, ние направихме това ръковоство, което ще ви помогне.

Това кратко ръководство обхваща основните видове колички, какво да имате предвид, докато пазарувате, и характеристиките, които родителите оценяват най-много.

Какво да имате предвид при избора на бебешка количка


Изборът на подходящата количка за вашето семейство зависи от много различни фактори. Това, което работи за едно семейство, може да не е правилно за друго поради много различни причини, включително неща като разходи, начин на живот и размер на семейството. Важно е да премислите всички тези неща, преди да решите коя количка ще е подходяща.

Цена: Родителите за първи път често са шокирани от това колко струват количките. Ако имате бюджета да харчите повече, по-скъпите колички често предлагат неща като по-добри системи за окачване и по-лесна маневреност, по-висок клас платове и избор на цвят, както и модулни седалки, които могат да превключват между предни и задни или обърнати, за да държат повече отколкото едно дете.

Може да открите голямо разобразие на бебешки колички на добри цени в https://babyhome.bg/47-Бебешки-колички

Но не изтъквайте твърде много бюджета – докато количките от по-висок клас могат да струват над хиляда долара или повече, също е (много) възможно да вземете количка, която отговаря на вашите нужди за много по-малко.


Начин на живот: Това е един от най-важните фактори, които трябва да се вземат предвид при вземането на решение за количка. Вие сте градско семейство, което ще използва количката ви по цял ден всеки ден, или крайградско семейство, което ще се нуждае основно от него за разходки из квартала и кратки пътувания далеч от дома? Какво място имате в дома или апартамента си за съхранение на количка? Ще трябва ли да изтеглите количката си нагоре по стълбите или в обществения транспорт? Планирате ли да използвате една количка за всичките си нужди или да купите универсална количка, след което да добавите количка за пътуване или джогинг, докато вашето малко расте? Вашата количка трябва да отговаря на нуждите на вашия начин на живот, така че обмислете добре тези въпроси и още, преди да решите кое е точно за вас.

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.