Пазаруването на качествени и стилни дрехи за мъже е в състояние да изглежда истинско предизвикателство за мнозинството момчета.

Тук сме изготвили детайлно ръководство – напрвено от дизайнери и господа, което ще е от полза по няколко различни варианта – точно как да намерете мъжки дрехи, които наистина няма да ви накарат да иамте вид на просто облечени, да станете стилни и дори да се облече добре с високо качествено облекло за добър бюджет .


Жените по принцип са значително по-добри в този вид неща, така че мъже, слушайте! Това са 10 незаменими правила за пазаруване на мъжки дрехи:
1.Разгледайте каталозите за дрехи за мъже
Първата крачка, ако не сте разглеждали дрехи, е да се абонирате или да се сдобиете по друг вариант няколко различни каталога за дрехи. Това е най-правилния вариант да разберете какви мъжки дрехи се използват правилно и с какви дрехи ще изглеждате небрежно. Регистрирайте в интернет магазини и всеки един каталог, който продава дрехи

 1. Купувайте с ум
  В случай, че намерите дреха, и тя ви харесва и е по мярка, закупете два броя, добре е в разнообразни нюанси ( сайтове за онлайн пазаруването е възможно ефективно да са ви полезни, за да икономисате финанси). Ако харесате мъжки дрехи в даден магазин или каталог, регистрирайте за месечният абонамент с имейли, защото именно там се обявяват по-голямата част от дрехи. Дрехите цветово неотрални обикновено са по-безопасен залог от цветните и ще се задържат повече време във вашият гардероб; пъстрите панталони често не са от добрите идеи и е много трудно да се комбинират.
 2. Купете дрехи, които пасват
  Много лесно е да разберете, кога облеклата са много тесни. Не е нужно бързо да отидете във финеса, за да иамте вид на по-слаби в тези дрехи. Важното е да запомните, че ще изглеждате толкова едри, колкото вида на дрехите ви. Ако дрехите ви с два нимера по-по-широки, дефакто ще имате вид на 2 размера по-дебели. Никой не би желал това. Всеки един, дори големи мъже, изглеждат сто пъти по-добре с правилен номер мъжки дрехи. Мъжките ризи е нужно да са по тялото, без да по-широки на едно и тесни на съвсем друго място, и най-вече трябва да са правилни по раменете.
 3. Изберете нюанси, които харесвате
  Не гледайте тази стъпка дали определен цвят приляга отлично на вас. Повечето нюансите прилягат добре на всеки, стига те да са подбрани правилно. Не купувайте розово или лилаво, ако това казват дизайнерите – безсъмнение те са красиви нюанси, но също така са неудобни, доста трудно се комбинира. За далеч по-лесно комбиниране, ако наистина това е важно за вашето тяло, просто подберете 2-3 нюанса и вземете всичките си облекла в тези цветове.
 4. Нито веднъж не се обличайте в черно
  Безсъмнение този цвят не те кара да бъдете по слаб. Просто те кара да бъдеш точно така, все едно не си облякъл никакви дрехи. Ако носите черна риза, е забранено да облечете тъмни панталони. Ако планирате да си закупите мъжки спортни екипи то черният цвят не е проблем. Ако смятате, че изглеждате по-добре така, напълно сте в грешка. Всъщност, не надявайте нито една блуза и долна част в еднакви цветове.
 5. Не пропускайте коланите и обувките.
  Не носете кафеникав колан с черни обувки или обратно. Момчетата не трябва да използват доста принадлежности, уверете се, че точно тези, които носите, изглеждат добре. (И да, коланът е просто аксесуар, дори и да разполага с функция.) Почти всеки мъж трябва да притежава хубав плосък черен колан от кожа и чифт от хубави тъмни обувки от кожа.
  В крайна сметка, ето важно обобщение на абсолютно всичко, от което се нуждаете:
  Дънки – за предпочитане нормални или по-тъмни цветове, без разкъсване или избелени, много моля! Не прекалено торбести и с липса на излишни джобове.
  Къси гащи и шорти за ежедневни дни.
  Ризи с копчета – от съществено значение е бялото, може да се комбинират с носене на дънки.

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.