household goodsАнтрето обикновено е помещението, посрещайки ни, като се приберем от командировка или работа. То посреща и гостите ни – роднини и приятели. Като вид стая, то разбира се притежава своите собствени конкретни потребности. Входното помещение не е както кухнята или хола и съответно декорирането му насочва различен метод. Декорирането на коридора иска най-вече маниер, практичност и изчистеност. Ето и нашите практични съвета за перфектното и любезно помещение за посрещане:

1. Нюанси
Случайно ако говорим за нюанси нашия дом, винаги бихме могли да развием въображението си. Не бихме могли да кажем това, ако случайно става дума за входното помещение у дома. При подбора на багри бихте могли да се спрете на телесни, светли и топли нюанси – бежов, жълт или портокалов. Съветваме ви, дори да желаете по-чисто от към нюанси антре, реално да не избирате бяло. Въпреки че това помещение ще прилича на болница, ще стане трудно за поддръжка и е твърде вероятно е да се наложи всяка една календарна година да го замазвате отново.

2. Осветление
Светлината в по-голямата част от входните помещения е наистина намалено. Това не внася добро усещане, въпреки, че да е хубаво от гледна точка на икономията. Бихте могли да се спрете на LED осветление с лунички и спот лампички. Те може да разпределят светлината в цялото антре. Ще забележите как точно се сменя атмосферата, след като се върнете у дома или пък тръгвате за работа сутрин рано.

3. Декориране
При декориране на антрето ще е възможно да вземем висока саксия с изкуствени красиви цветя, картина или декоративни лепенки за стена. Саксията, която ще купите би могла да бъде глинена и висока. Нюансът ще подхожда на стените и мебелите в коридора. Относно слагането на картина ще може да ви посъветваме да се спрете на композиция с растения.

4. Мебелите
В коридора са ви нужни единствено няколко закачалки, шкаф за обувки и кътче, където да оставяте дребни вещи, като телефон, чадър, ключове и малко козметични продукти. Обезателно вземете огледало, в което да се виждате в цял размер. По магазините има голямо многообразие от форма и дизайн, при вариант, че не предпочитате една класическа правоъгълна форма.

Ето, че декорирането на входно помещение не е толкова сложна мисия, въпреки всички особености на помещението, което всеки ден ни изпраща и посреща. Следвайки нашите съвети ще придадете нов живот и ще раздвижите духа на антрето на къщата.

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.