cosmetic

Инжекциите с козметични операции и ботокс ви плашат? Е, не се тревожете съществуват все повече други начини за да подобрите лика си и да станете по-младолики. Много скоро след 25-ата година започват да се показват белезите на годините. Нашата кожа започва да става суха, появяват се 1-те фини линии, които са предвестник на бръчките, сигурно, но бавно стратираме трупането на килограми…Всичко това е адски плашещо и абсолютно всеки от нас се заема да търси решения за връщане на годинките. С правилните занимания можете спокойно да сте сигурни, че бихте успели да постигнете това. Без съмнение пластичните операции и намесата от хирург притежават хубав резултат, но все пак те са опасни както и да се практикуват и имат доста странични ефекти, като не са редки и случаите на незадоволителен резултат.

Точно какви са другите ни опции? За гладка, бляскава и красива кожа могат да ни помогнат честите физически тренировки, квалифицирана козметика и правилен начин на живот. Хайде да ги поразгледаме по-обстойно:

Козметика за лице – тя обхваща продукти, като те са абсолютен успех, че съществуват (най-вече за жените). Съществуват и козметични продукти срещу остаряването за мъже, но красивата част от цялото човечество е значително по-привилегирована най-вече поради гланцовете, червилата, коректорите, фон дьо тена, гримовете и абсолютно всички останали. Жените днес разполагат с преимущество, че със съдействието на малко грим може да маскират несъвършенствата без никакви проблеми. Промяната е много впечатляващо, че те се променят в поне 10 години по-млади жени само с едно поставяне. Продуктите против стареене несъмнено имат впечатляващи резултати, ефектът при тях е доста дълготраен и по-забележим.

Храненето – точно това е най-правилния начин да задържим направеното с козметиката. Вариантът ни на хранене има голям резултат над нас. Вредните храни (пържените и мазни) превръщат кожата да изглежда изморена, без блясък и по-стара. Затова е наложително да се консумира добре балансирана и здравословна с хранителни вещества храна. Храни предлагащи антиоксиданти са много силно препоръчвани, защото спомагат за подмладяването на кожата ни, а поемането на много чиста вода е обезателно.

Начин на живот – оказва влияние директно над вида ви. Обездвижването, пиенето и пушенето са най-голямото зло за здравето на хората. Стойте далеч от тези пороци за да задържите младежкото си излъчване колкото се може повече. С напредването на годините костите ни се променят като стават по-чупливи, също така редовните тренировки и упражнения в комбинация с дългото ходене пеша подобряват здравината им и увеличават тонуса на мускулите. Така и клетките успяват да се възстановят по-бързо, като по този начин си спестявате формирането на неприятни бръчки.

Вижте сайта ни: kibela.bg

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.